Clean/fresh/new start!
Jag har bloggat i herrans massa år och ännu inte blivit känd, kanske är det dags att söka till Pardise hotel då? Nej skämtåsido, hej och välkommen till min nya blogg som det brukar stå i början.

Jag heter Sofia, är 19 år och bor i Göteborg. Jag är beroende av te, älskar franska filmer och amerikanska filmer från 60-talet. Jag gillar att filma och ibland ritar jag okända människor för att fördriva tiden. Jag är ett modefreak som helst vill gå runt hela dagarna i en tight leoparddräckt i slimmat tyg, diamantörhängen, lackstövlar och en rosa fjäderboa, fast det gör jag såklart inte. Jag tycker att Marilyn Monroe är det bästa som hänt den här jorden och Michael Jackson såklart och dom båda börjar på M vilket är lite finurligt. Och jag hänger inte riktigt med i ny teknologi som iphone, bluray och sånt och så ser jag bara 90-tals filmer och tycker det är fantastiskt. Om du har lust att följa min blogg så välkommen att göra det så får du väll se vad som dyker upp! 


Kommentarer
Postat av: jagaj

självklart följer jag dig sofia :P

2010-08-28 @ 12:05:36
URL: http://www.jacobjeppsson.se
Postat av: Karoline

du hade ju inte behövt radera allt..sv: haha oj, Sofia goes naturvetenskap intresserad! eftersom själva grodan är som en ärta lär kansje hjärnan vara som toppen på en nål? alltså den vassa toppen. men jag har ingen anning

2010-08-28 @ 12:48:02
URL: http://karolines.webblogg.se/
Postat av: sofia

Göttes Jacob!Haha men karro det var nödvändigt, man kan inte ha femhundrasjuttiofem omstarter!

2010-08-28 @ 13:12:45
URL: http://frisellco.blogg.se/
Postat av: malin

bra sofia :D

2010-08-29 @ 19:20:10
URL: http://nilamfoto.blogspot.com

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0