Luggiskt

Jag spanade in lite fler brudar som någon gång provat på det här med mörkt hår och lugg. Min pappa sa att jag såg ut att vara Kleopatras lillasyster, är det en komplimang eller förolämpning är frågan?
Docksöta Katy Parry passar ju utmärkt i svart hår och Nathalie Portman med för den delen, den söta frisyren hade hon i filmen Closer som by the way är en väldigt bra film. Man kan ju tro att jag försökte mig på en krigarprinsessa look som Lucy Lawless men nej inte riktigt. Min kompis mamma tycker jag ser ut som punkiga Abby i NCIS, återigen vet inte om jag ska ta det som en förolämpning eller komplimang.


300810

Klänning - H&M
ringar - Gina tricot
strassring - H&M, tips! Den är till spcialpris nu för H&M Club-medlemmar, 26 ;-
halsband - egengjortSockersött

Jag knåpade ihop lite pärlsmycken idag, ett halsband och två armband.
Det nyaste tillskottet i familjen, lilla katten Dio låg brevid och sov så sött. Mysig dag det här!


Klippt!

Lite efter impuls bestämde jag mig häromdagen att jag skulle klippa lugg så igår blev det klippt! No turning back. Så min vän Malin med saxen i högsta hugg kapade bort det där långa hemska the-grudge håret som hängde i mitt ansikte och såhär blev resultatet!


Clean/fresh/new start!
Jag har bloggat i herrans massa år och ännu inte blivit känd, kanske är det dags att söka till Pardise hotel då? Nej skämtåsido, hej och välkommen till min nya blogg som det brukar stå i början.

Jag heter Sofia, är 19 år och bor i Göteborg. Jag är beroende av te, älskar franska filmer och amerikanska filmer från 60-talet. Jag gillar att filma och ibland ritar jag okända människor för att fördriva tiden. Jag är ett modefreak som helst vill gå runt hela dagarna i en tight leoparddräckt i slimmat tyg, diamantörhängen, lackstövlar och en rosa fjäderboa, fast det gör jag såklart inte. Jag tycker att Marilyn Monroe är det bästa som hänt den här jorden och Michael Jackson såklart och dom båda börjar på M vilket är lite finurligt. Och jag hänger inte riktigt med i ny teknologi som iphone, bluray och sånt och så ser jag bara 90-tals filmer och tycker det är fantastiskt. Om du har lust att följa min blogg så välkommen att göra det så får du väll se vad som dyker upp! 


RSS 2.0